[:hr]Aktiv ravnatelja centara za socijalnu skrb Republike Hrvatske[:]

[:hr]11. rujna 2017. održao se Aktiv ravnatelja CZSS na kojem se sudionicima na početku obratila ministrica demografije, obitelji, mladih i socijalne politike, nakon čega im se obratila pomoćnica ministrice Maja Vučinić-Knežević koja je sudionike upoznala s aktualnostima i novom organizacijom rada/preustrojem.

Tada su gospođe Gordana Horvat (Ured UNICEF-a za Hrvatsku) i Tatjana Katkić Stanić (MDOMSP) predstavile program „Za snažniju obitelj“, nakon čega su prof. Marina Ajduković (DPP) i gospođa Štefica Karačić (HUSR) održale predavanja vezana uz predstavljanje i provedbu projekta koji će se provoditi u okviru spomenutog projekta „Sustavna podrška obiteljima s djecom: Procjenjivanje i smanjivanje rizika za dobrobit djece u obitelji“, „Prikaz trogodišnjeg programa osnaživanja kapaciteta CZSS i uloge rukovodnih osoba CZSS za njegovo provođenje“ te „Pretpostavke i značaj rukovodne i organizacijske podrške CZSS u daljnjem razvoju sustavna podrška obiteljima s djecom“.

Aktiv je zaključen završnom raspravom s posebnim osvrtom na ulogu ravnatelja CZSS u osiguravanju sustavne podrške obiteljima s djecom te zajedničkim neformalnim druženjem uz ručak.[:]