[:hr]Art terapija – nova usluga u Centru Modus![:]

Lesley University

[:hr]U Centru Modus dostupna je nova usluga ART TERAPIJE – terapijskog rada kroz likovno izražavanje namijenjenog djeci, adolescentima i odraslima.

Art terapija je primjerena kako osobama koje žele raditi na specifičnom problemu, tako i onima koji su pod generalnim stresom ili osjećaju nezadovoljstvo bez poznatog razloga, te svima koji žele živjeti svjesnije, zadovoljnije i ispunjenije. Iako se može usredotočiti na određeni problem, art terapija se bavi kompletnom osobom i podstiče opsežne i dugoročne promjene. Za sudjelovanje nije potreban likovni talent niti iskustvo likovnog izražavanja.

Art terapiju u Centru Modus provodi Nada Ivanović – diplomirana psihologinja i kvalificirana art terapeutkinja (PgDip University of Hertforshire, UK) s više od petnaest godina iskustva u radu s djecom, adolescentima i odraslima s problemima anksioznosti, depresije, OKP, Asperger sindromom, PTSP, ovisnostima itd., te u vođenju edukacija iz art terapije.

Za više informacija i dogovor termina inicijalnog razgovora javite se na brojeve telefona 01/4826-111 i 095/4826-111 ili slanjem upita na e-mail: modus@dpp.hr. Savjetovalište Centra za djecu, mlade i obitelj Modus radi od ponedjeljka do petka, od 9-20 sati.

Pročitajte opširnije o Art terapiji klikom ovdje.[:]