[:hr]Besplatni program “Trening roditeljske kompetentnosti”[:]

TRK

[:hr]Za roditelje djece uzrasta od 2 do 6 godina koji žele saznati više o roditeljstvu, sebi, djetetu, kao i o obiteljskim odnosima, Centar Modus organizira besplatni trening roditeljske kompetentnosti s početkom u travnju!

Program se sastoji od 12 susreta koji se održavaju jednom tjedno u popodnevnim satima, u trajanju od 2 sata. Teme se odnose na različita područja i izazove roditeljstva. Uključivanju u program prethodi inicijalni razgovor na kojem se voditelji i roditelji upoznaju te se dobivaju detaljnije informacije o programu. Naša je preporuka da se oba roditelja uključe u program.

Program će se odvijati ponedjeljkom ili srijedom u popodnevnim satima, a točno vrijeme održavanja se određuje u dogovoru s članovima grupe. Planirani početak grupe je 9. ili 11.4.2018.

Ukoliko se želite bolje osjećati u svojoj roditeljskoj ulozi i biti zadovoljniji kao roditelj, pridružite nam se!

Program se održava u Centru za djecu, mlade i obitelj Modus, u Ulici kneza Mislava 11¹, Zagreb. Za više informacija i dogovor inicijalnog razgovora nazovite Centar za djecu, mlade i obitelj Modus (01/4826-111 i 095/4826-111) ili nam se javite mailom na modus@dpp.hr.

Više o programu pročitajte klikom na: Trening roditeljske kompetentnosti.

Događaj na facebooku: https://web.facebook.com/events/184755365356591/[:]