Besplatno individualno psihološko savjetovanje za osobe starije životne dobi (65+)

Besplatno individualno psihološko savjetovanje

U sklopu projekta Psihosocijalnim aktivnostima i edukacijom u zajednici do prevencije institucionalizacije starijih osoba, provodimo besplatno individualno psihološko savjetovanje za osobe starije životne dobi (65+) s područja urbane aglomeracije grada Zagreba.

Individualno psihološko savjetovanje preporučuje se osobama koje su motivirane za osobni rast i poboljšanje kvalitete života, koji osjećaju da trebaju psihološku podršku u svakodnevnim izazovima i teškoćama, čije je funkcioniranje otežano zbog psiholoških poteškoća poput anksioznosti, tugovanja, intenzivnih strahova, usamljenosti, depresivnosti i slično.
Savjetovanja se provode u prostorijama Društva za psihološku pomoć, na adresi kneza Mislava 11, Zagreb.
Dogovorite svoj prvi susret sa savjetovateljem pozivom na broj 01 4826 111 ili nas kontaktirajte putem e-maila modus@dpp.hr.

Individualno savjetovanja provodi se u sklopu projekta Psihosocijalnim aktivnostima i edukacijom u zajednici do prevencije institucionalizacije starijih osoba. Riječ je o dvogodišnjem projektu s rokom provedbe od 1. studenog 2021. do 1. studenog 2023. godine. Nositelj projekta je Društvo za psihološku pomoć, a partneri su Caritas Zagrebačke nadbiskupije, Dom za starije osobe Trnje te Grad Zagreb. Ukupna vrijednost projekta iznosi 746.584,23 kn, s ukupnim iznosom bespovratnih sredstava od 746.584,23 kn. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%) i iz Europskog socijalnog fonda (85%).

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Društva za psihološku pomoć.