Besplatno psihosocijalno partnersko savjetovanje u Centru Modus

pexels-cottonbro-4098228

Koliko puta do sada ste pomislili ili rekli da vam je partnerska komunikacija loša? Što ste poduzeli i koliko ste s tim bili zadovoljni?

Koliko ste vi, a koliko vaš partner/partnerica „pod stresom“ i kako to utječe na vaš svakodnevni život?

Koliko često vam se čini da ste na rubu „pucanja“ i da ste toliko ljuti i napeti da vam postaje teško to kontrolirati? Voljeli biste bolje rješavati partnerske sukobe, ali ne znate kako?

BESPLATNO PSIHOSOCIJALNO PARTNERSKO SAVJETOVANJE U CENTRU ZA DJECU, MLADE I OBITELJ MODUS

Centar za djecu, mlade i obitelj Modus nudi besplatan program psihosocijalnog savjetovanja za parove koji žele poboljšati svoju međusobnu komunikaciju i vještine rješavanja sukoba te unaprijediti kvalitetu partnerskog odnosa. Program je namijenjen i roditeljima koji žele poboljšati svoje roditeljske kompetencije kroz rad na partnerskom odnosu, neovisno o tome žive li zajedno ili ne.

Program se u prosjeku sastoji od 12 do 16 susreta, koji traju po 90 minuta i na kojima se zajednički prolaze teme poput ljutnje, rješavanja sukoba, nasilnog  ponašanja, stresa, komunikacije i dr., a sve s ciljem usvajanja nenasilnog načina rješavanja sukoba i poboljšanja međusobne komunikacije. Određeni broj susreta provodit će se u paru, dok će se neki susreti provoditi individualno sa svakim od partnera.

Kroz program ćete naučiti kako bolje rješavati sukobe, kako uspješnije komunicirati, steći ćete bolje razumijevanje toga što je nasilje i koje su posljedice nasilnog ponašanja, kako se najbolje suočavati sa stresom te kako kontrolirati i konstruktivno izražavati ljutnju.

Susreti se odvijaju jednom tjedno ili jednom u dva tjedna, kroz period od tri do četiri mjeseca, a vrijeme susreta dogovara se sa savjetovateljem/icom.

Kako se možete uključiti u ovaj program?

Prijave se zaprimaju putem poveznice:

https://forms.gle/BSPgKYij6vwQcMwd8

U slučaju dodatnih pitanja, obratite se na e-mail modus@dpp.hr. Parovi koji udovoljavaju kriterijima bit će kontaktirani u svrhu uključivanja u program.

*Program je financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.