Božena Razlog

Božena Razlog

Studenti i odrasli s različitim s emocionalnim i tjelesnim problemima te problemima u odnosima, narušeni bračni, partnerski i obiteljski odnosi, teškoće i zastoj u školovanju, problemi vezani uz gubitke i prekide u emotivnim vezama, problemi u emotivnim vezama, stres na poslu, osjećaj tjeskobe, depresije i izoliranosti, traumatski događaji i životne krize.

Završeni studij

  • Studij socijalnog rada, Pravni faklutet, Zagreb

 

Dodatne edukacije

  • European Certificate of Psychotherapy (ECP)
  • diploma iz Geštalt psihoterapija
  • diploma Imago terapija odnosa (partnerska terapija)
  • Somatic experience (Somatsko doživljavanje) u radu s traumatskim, kriznim i stresnim životnim situacijama

 

Područje rada

Studenti i odrasli s različitim s emocionalnim i tjelesnim problemima (glavobolje, problemi sa štitnom žlijezdom, autoimune bolesti i sl.) te problemima u odnosima, narušeni bračni, partnerski i obiteljski odnosi, teškoće i zastoj u školovanju, problemi vezani uz gubitke i prekide u emotivnim vezama, problemi u emotivnim vezama, stres na poslu, osjećaj tjeskobe, depresije i izoliranosti, traumatski događaji i životne krize.

Moja inspiracija u radu je unutarnja ljubav prema ljudima, davanje podrške u nošenju s patnjama, gubicima, traumatskim iskustvima, u zagledavanju u sebe, svjesnosti, postajanju onoga što jesu i prihvaćanju sebe. Psihoterapijski rad i ljudi koje susrećem u svom radu svakodnevna su mi inspiracija za rađanje novih spoznaja i širenje svjesnosti. Iskreno me veseli gledanje i slušanje osobnog rasta kod mojih klijenata, kao i kod mene same. Prisutnost u tim procesima čini me počašćenim "gostom u životima drugih ljudi".