Dunja Pačirski

Dunja Pačirski

Grupni i individualni rad s djecom, adolescentima i odraslima s raznim dijagnoziranim poremećajima i emocionalnim problemima kao što su anksioznosti, depresije, PTSP, strahovi i razne fobije, ovisnosti, stress-management, nedostaci samopouzdanja, interpersonalne teškoće itd. U radu koristi razne kliničke metode kao što su EMDR, mindfulness (meditacija), refleksivna praksa, kognitivno bihevioralna terapija, i program 12 koraka.

Završeni studij

  • Magistra socijalnog rada, Sveučilište Barry, Miami, Florida, SAD
  • Sveučilišna prvostupnica psihologije, Florida Institute of Technology (FIT), Melbourne, Florida, SAD

 

Dodatne edukacije

  • Doktorica znanosti (dr.sc.), Sveučilište Barry, Miami, Florida, SAD.
  • Licencirana klinička socijalna radnica (LCSW), Ministarstvo zdravlja savezne države Florida, SAD
  • Kvalificirana supervizorica za registrirane stažiste kliničkog socijalnog rada na stručnom osposobljavanju, Ministarstvo zdravlja savezne države Florida, SAD
  • Licencirana supervizorica, Hrvatsko društvo za superviziju i organizacijski razvoj (HDSOR), Hrvatska
  • Certificirana EMDR terapeutkinja, EMDR International Association (EMDRIA), SAD
  • Certificirana stručnjakinja za liječenje od ovisnosti (CAP) i međunarodno certificirana savjetnica za liječenje od alkoholizma i ovisnosti (ICADC)

 

Područje rada

Grupni i individualni rad s djecom, adolescentima i odraslima s raznim dijagnoziranim poremećajima i emocionalnim problemima kao što su anksioznosti, depresije, PTSP, strahovi i razne fobije, ovisnosti, stress-management, nedostaci samopouzdanja, interpersonalne teškoće itd.

U radu koristi razne kliničke metode kao što su EMDR, mindfulness (meditacija), refleksivna praksa, kognitivno bihevioralna terapija, i program 12 koraka.

 

Moja kontinuirana potraga za najboljom verzijom sebe te moj klinički rad u pružanju psihološke pomoći tijekom zadnja dva desetljeća su me doveli do spoznaja, vještina i praksi koje mi danas omogućavaju oživiti moju osobnu viziju i profesionalni poziv - pomoći ljudima naći unutarnji mir i radost za sebe, život i svijet oko njih.