[:hr]Grupa Rudnik[:en]Group Rudnik[:]

rudnik

[:hr]Poveži se sa sobom. Siđi u Rudnik.

U Rudniku vjerujemo da živjeti uspješno znači živjeti ugodno sa samim sobom. Pristupati si otvoreno, znatiželjno i dobronamjerno. Razvijati povjerenje u sebe i poštovati svoje potrebe. Graditi ispunjavajuće odnose. Znati se vješto nositi s onime što život donese. Voditi računa o sebi, drugima i zajednici.

Rudnik je program za sve u dobi od 18 do 30 godina koji se žele bolje upoznati i dobiti “alate” za bolje nošenje sa svakodnevnim stresom i izazovnim životnim periodima ili situacijama.

Kroz grupne rasprave, kratka interaktivna predavanja i iskustvene vježbe, dobit ćeš priliku razvijati otvorenost i povjerenje prema sebi, učiti kako se vješto nositi sa životnim prekretnicama i nalaziti ugodnu ravnotežu između odgovornosti prema sebi, drugima i zajednici. Neke od tema kojima ćemo se baviti su vlastite potrebe, očekivanja okoline, stres i emocije, empatija i podrška, komunikacija i odnosi, zastupanje sebe i briga o sebi i svom mentalnom zdravlju.

Ako imaš 18-30 godina i vjeruješ da živjeti uspješno znači ulagati u svoje mentalno zdravlje, pridruži se našoj novoj grupi. Javi nam se što prije jer je broj mjesta u grupi ograničen na 15, a krećemo u srijedu, 5. prosinca, u 16 sati. Družit ćemo se po 2 sata kroz 10 tjedana u istom terminu.

Ovaj program, koji je za tebe besplatan, vode psihologinje Centra Modus Lana Gjurić i Dea Ajduković.

Piši nam na modus@dpp.hr, nazovi nas na 01 4826 111 ili nam navrati u Centar Modus Društva za psihološku pomoć (Ulica kneza Mislava 11/1, dvorišna zgrada) i dogovori individualni susret s voditeljicama kako bi se uključio/la u program.

————————————————————————————————-

[Projekt Rudnik se provodi u partnerstvu sa Incijativom Bolime, a financira ga Ured za zdravstvo Grada Zagreba.][:]