[:hr]JA-TI program[:]

ja ti program

[:hr]Htio/htjela bi se izraziti, no često ti se čini da ne možeš naći prave riječi? Ili da uvijek nešto krivo kažeš čime nenamjerno povrijediš nekoga. Ponekad ti prijatelji ili djevojka/dečko prigovaraju da ih ne slušaš kad ti pričaju?

U JA-TI programu smatramo da je ključ dobrih odnosa komunikacija. A jedna od glavnih odrednica mentalnog zdravlja su dobri i kvalitetni odnosi s drugima. Da bi mogli uspostavljati i održavati kvalitetne odnose s drugima, bitno je da se znamo izraziti i saslušati drugoga.

JA-TI program je za sve mlade osobe u dobi od 18 do 30 godina koje se žele bolje upoznati, usvojiti kvalitetnije obrasce komunikacije i izgraditi odnose koji se temelje na međusobnom razumijevanju i prihvaćanju.

Kroz grupne rasprave, kratka predavanja i iskustvene vježbe bavit ćemo se verbalnom i neverbalnom komunikacijom, slušanjem s empatijom, komunikacijskim vještinama, asertivnošću i ja-porukama, osobnom odgovornosti i odgovornosti u odnosu te sukobima.

Ako imaš 18-30 godina i želiš naučiti bolje komunicirati, pridruži nam se. Javi nam se što prije jer je broj mjesta u grupi ograničen na 12, a s programom krećemo u srijedu, 13. ožujka, u 15 sati. Družit ćemo se po 2 sata kroz 10 tjedana u istom terminu.

Ovaj program, koji je za tebe besplatan, vode psihologinje Centra Modus Lana Gjurić i Ivana Bandić.

Piši nam na modus@dpp.hr, nazovi nas na 01 4826 111 ili nam navrati u Centar Modus Društva za psihološku pomoć (Ulica kneza Mislava 11/1, dvorišna zgrada) i dogovori individualni susret s voditeljicama kako bi se uključio/la u program.[:]