[:hr]NOVO u Modusu! Radionice za buduće i mlade bračne parove[:]

2pexels-photo-94898

[:hr]Centar za djecu, mlade i obitelj Modus kreće sa novim programom radionica buduće i mlade bračne parove!

Svrha programa je omogućiti postavljanje dobrih temelja za kvalitetan, sretan i stabilan brak te prevenirati buduće poteškoće odnosa. Program pokriva teme očekivanja i vjerovanja o braku, komunikacije, rješavanja sukoba, odanosti, intimnosti, individualnih i zajedničkih ciljeva, vrijednosti i interesa. Program će uključivati kraća teoretska predavanja, diskusije, vježbe (individualne i u paru) koje služe promišljanju, osvještavanju i uvježbavanju vještina (ne traži se iznošenje privatnih stvari pred grupom).

Program se sastoji od 6 radionica, koje će se održavati jednom tjedno u poslijepodnevnim satima, u trajanju od 2 sata. Početak održavanja programa još nije određen, jer ovisi o brzini formiranja grupe.
Uključivanju u program prethodi inicijalni razgovor na kojem se voditelji i parovi upoznaju te se dobivaju detaljnije informacije o programu.

Radionice se održavaju u Centru za djecu, mlade i obitelj Modus, u Ulici kneza Mislava 11¹, Zagreb.

Ukoliko ste zainteresirani, za više informacija i dogovor inicijalnog razgovora nazovite Centar za djecu, mlade i obitelj Modus (01/4826-111 i 095/4826-111) ili nam se javite mailom na modus@dpp.hr.

Kotizacija za program po paru iznosi 150kn te uključuje radne materijale i pisane priloge za parove.

Autor i voditelj programa: Ana Marija Vekić, prof. psihologije.[:]