OBAVIJEST: Savjetovalište Centra Modus nastavlja raditi u virtualnom okruženju

Dragi naši korisnici,

Sredinom ožujka mislili smo da privremeno zatvaramo prostorije Centra Modus radi smanjivanja rizika prenošenja zaraze virusom COVID-19. U međuvremenu se pokazalo da će prostorije Centra Modus morati ostati zatvorenima do daljnjega, odnosno dok su na snazi mjere Nacionalnog stožera civilne zaštite. Radi toga, pozivamo vas da slobodno koristite mogućnost savjetovanja putem video poziva koje naši savjetovatelji mogu ponuditi. Naša dosadašnja iskustva pokazuju da psihoterapija i savjetovanje mogu jednako kvalitetno funkcionirati u formi video poziva, radi toga smo odlučili ponuditi ovu mogućnost svima kojima je potrebna podrška ili koji žele nastaviti rad na sebi.

Kada i ako se odlučite nastaviti svoj savjetodavni i psihoterapijski proces na ovaj način, slobodno se, za dogovor termina, javite na mail modus@dpp.hr ili na broj telefona 095 5800 322. Naši terapeuti igrom također su ponudili nastavak terapije s djecom i roditeljima putem online poziva, pa slobodno iskoristite i tu mogućnost. Uskoro ćemo objaviti detaljnije upute o tome na koji način terapija igrom može funkcionirati putem video poziva.

Usred svega što se trenutno dešava oko nas, moguće je da ćete procijeniti da vam trenutno ne odgovara i/ili nije potrebna ovakva vrsta podrške, ali važno nam je da znate da, ako i kada se to promijeni, imate mogućnost javiti nam se.

Martina Čarija, prof. psih.
Voditeljica Centra Modus