Program Pinklec – produljen rok prijave do 11.3.

Pinklec_2022_foto objava

Centar za djecu, mlade i obitelj Modus organizira besplatne radionice podrške za djecu starosti 8-10 godina, čiji su roditelji prošli ili prolaze kroz rastavu braka.

Rastava roditelja kod djece redovito stvara brige i dovodi ih u mnoge teške i neugodne situacije. Čak i kada roditelji prođu kroz proces rastave bez otvorenih sukoba, pred njihovu djecu postavljaju se mnogi izazovi. Naročito je kod djece školske dobi izražen socijalni sram, osjećaj neizvjesnosti pred novom situacijom i odnosima, a svoje brige nastoje riješiti sami.

Za djecu koja su doživjela iskustvo kako je biti dijete rastavljenih roditelja organiziramo grupne radionice na kojima ćemo razgovarati, pronalaziti korisna rješenja kroz igru, crtati i slušati priče, gledati filmove, a nastojat ćemo se i zabaviti.
Program je financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike u okviru projekta Unapređenje izvaninstitucionalnih usluga psihosocijalne podrške za djecu i mlade.

 

Više o programu možete pročitati klikom na link: https://dpp.hr/wp-content/uploads/2021/09/PINKLEC_2022.pdf, a za dodatne informacije i dogovor inicijalnog razgovora nazovite Centar za djecu, mlade i obitelj Modus (01/4826-111 i 095/4826-111) ili nam se javite mailom na modus@dpp.hr.

Prijave su produljene do 11.ožujka 2022.