Rudnik – besplatne radionice o mentalnom zdravlju za mlade

rudnik

Centar za djecu, mlade i obitelj Modus organizira besplatne radionice o mentalnom zdravlju za mlade.

Poveži se sa sobom. Siđi u Rudnik.

U Rudniku vjerujemo da živjeti uspješno znači živjeti ugodno sa samim sobom. Pristupati si otvoreno, znatiželjno i dobronamjerno. Razvijati povjerenje u sebe i poštovati svoje potrebe. Graditi ispunjavajuće odnose. Znati se vješto nositi s onime što život donese. Voditi računa o sebi, drugima i zajednici.

Rudnik je program za sve u dobi od 18 do 30 godina koji se žele bolje upoznati i dobiti “alate” za bolje nošenje sa svakodnevnim stresom i izazovnim životnim periodima ili situacijama.

Kroz grupne rasprave, kratka interaktivna predavanja i iskustvene vježbe, dobit ćeš priliku razvijati otvorenost i povjerenje prema sebi, učiti kako se vješto nositi sa životnim prekretnicama i nalaziti ugodnu ravnotežu između odgovornosti prema sebi, drugima i zajednici. Neke od tema kojima ćemo se baviti su vlastite potrebe, očekivanja okoline, stres i emocije, empatija i podrška, komunikacija i odnosi, zastupanje sebe i briga o sebi i svom mentalnom zdravlju.

Ako imaš 18-30 godina i vjeruješ da živjeti uspješno znači ulagati u svoje mentalno zdravlje, pridruži se našoj novoj grupi.

Piši nam na modus@dpp.hr ili nas nazovi na 01 4826 111 i dogovori inicijalni susret kako bi se uključio/la u program.

————————————————————————————————-
[Program Rudnik financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.]