[:hr]Savjetovanje osoba starije životne dobi [:]

savjetovanje starijih1

[:hr]Centar za djecu, mlade i obitelj Modus uz ostale aktivnosti nudi i uslugu savjetovanja osoba starije životne dobi.
Ukoliko se osjećate usamljeno ili tužno, ukoliko vas opterećuju kompleksni obiteljski odnosi, teže se prilagođavate na mirovinu, zabrinuti ste za vlastito zdravstveno stanje ili jednostavno imate potrebu s nekim razgovarati javite nam se i dogovorite svoj termin.
Individualno savjetovanje obično traje 60 minuta. Prosječna čestina susreta je 2-4 puta mjesečno. Međutim, ukupan broj i čestina susreta se dogovaraju u skladu s procjenom potreba i problema klijenta.
Ciljevi savjetovanja ovise o osobi koja dođe u savjetovanje i njenim potrebama, no općenito gledajući, radi se na ojačavanju osobe da se uspješno suočava s aktualnim poteškoćama, usvajanju drugačijih načina djelovanja od dosad korištenih, poticanju odgovornijeg odnosa prema sebi i ljudima oko sebe, održavanju i stvaranju kvalitetnijih odnosa te na koncu podizanju kvalitete života osobe.
Za više informacija i dogovor termina inicijalnog razgovora javite se na brojeve telefona 01/4826-111 i 095/4826-111 ili slanjem upita na e-mail: modus@dpp.hr. Savjetovalište Centra za djecu, mlade i obitelj Modus radi od ponedjeljka do petka, od 9-20 sati.[:]